Hallo, mijn naam is Ed (d'n Edward "officieel!!) Schouten.

Leuke verhalen op deze site, veel van voor mijn tijd. Ook leuk dat ons Engelien en ons John berichten geplaatst hebben.
Ik lees het verhaal van Piet Maas. Die ken ik niet persoonlijk, maar wel Marco en Pedro. Die waren in de tijd dat ik een jaar of zes was, mijn maatjes. En als het tijd was om naar hun eigen huis te gaan, en ons moeder (Tonnie) dat ook zei, dan wilden ze niet en dan zeurde ik net zolang dat ze nog langer mochten blijven. De kenmerkende "alles kan"sfeer bij ons thuis gaf velen een warm en welkom gevoel. Hopelijk gaat het goed met die twee!

Woensdagmiddag friet in een koffiefilter achter op de plots , het stond vol gezinsleden en aanhang!!!!
Wat dat betreft hadden onze ouders een eindeloos geduld.
De hele buurt ging met elkaar om, generatie bij generatie.

Wat betreft de KLUIT: die heeft goud verdiend aan de grote gezinnen van de Houtmanstraat en omringende straten!! Zo gierig en niet voor in de rij kwa schoonheid, haha.
Wat ik ook wil vermelden:
Ons Cok (de stier) is twee en een half jaar geleden overleden,
Ons Cok heeft als volwassen man een getroebleerd leven gehad. Na zijn overlijden veel verdriet voor ons als familie, veel gepraat met zijn allen om zijn heengaan een plaats te geven.
Bij zijn crematie waren vele buurtgenoten, waaronder vrienden van ons Cok, om hem de laatste eer te bewijzen en ons enige steun te geven.
Op die dag was het meer een waas, maar naderhand komt die aanwezigheid van diverse heuvelkwartiertjes helder na boven! Bedankt bij deze.
Hij heeft een lieve dochter, schoonzoon en vijf boefjes van kleinzoons nagelaten!!!tot schrijfs,

Ed Schouten

Simon Noot, Datum: 31-01-2011