Oproepjes

Oproepjes van oud Heuvelbewoners.

Op deze pagina kunt u oproepjes plaatsen voor oude vriendinnen of vrienden die met u in de wijk Heuvelkwartier hebben gewoond.
Dit is dus een nieuwe rubriek op onze website.

 
 Hallo,
ik heb als klein meisje in het Heuvelkwartier gewoond. Eerst in de Fagelstraat en daarna in de Heemskerkstraat. Ik ben de oudste dochter uit een gezin van drie meiden. Mijn naam is Lisette ,en mijn zusjes heetten Karin en Petra. Mijn moeder is Corry meisjesnaam Van As.
Ze was getrouwd met Arnold Martin.
Dit speelde in de jaren 70.
Misschien weet iemand hier nog iets van. Mijn herinneringen over die tijd zijn eigenlijk best vaag. Weet alleen nog de tijd op de lagere school in de Talmastraat . Leuke tijd gehad wel en veel rond gehangen op het pleintje. Weet nog dat er vroeger op de hoek van het plein een soort van buurtsuper was De Vege of zo iets. Heel veel mensen uit het oog verloren toen ik naar Limburg verhuisde. Ik mis mijn oude buurt nog steeds een beetje. Ik kom geregeld wel eens een dagje over, maar er is veel veranderd. De lagere school is niet meer. En de straat is ook niet meer wat hij was. En toch behoudt het zijn charme. Misschien is er iemand die zich mij of mijn zusjes herinnert. Ons huisnummer was 42. in de Heemskerkstraat.

Johanna Tolenaars van Groesen schrijft:

Wij, de familie van Groesen uit Wagenberg zaten tijdens de watersnood van februari 1953 een aantal maanden in twee gezinnen ondergebracht in het Heuvelkwartier. Wat ik er zelf nog van weet is alleen de straatnaam, Jacob Edelstraat en dat de heer des huizes een militair was. Wie helpt mij zoeken? Ik was toen 6 jaar, mijn moeder en mijn zusjes zaten op het ene adres en mijn vader en mijn grote broers op het andere adres.
Reacties naar Johanna Tolenaars - van Groesen of tel: 5148961 Ik hoop dat ik deze mensen nog na al die jaren kan achterhalen.Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet, Johanna Tolenaars -van Groesen

Oproep namens Peter Zoons

Ik zal mij eerst even voor stellen.Ik ben een man van 62 jaar en ben op zoek naar een oude vriend van mij die in de jaren 50 in de houtmanstraat heeft gewoond zijn naam is Jan Nooye,zijn moeder was Rietje, Hij moet nu ongeveer 62 jaar zijn. Misschien zijn er nog mensen die hem nog weten te vinden ik ben hem zelf uit het oog verloren in 1960 toen hij uit de houtmanstraat is vertrokken.Maar zijn ouders woonde toen nog in de houtmanstraat.
Hopend dat jullie mij veder kunnen helpen.
groeten uit Zaandam van Peter Zoons
E-mail: Klik hier

Nanny Schouten E-mail address: Nanny Schouten Hallo,ik ben met spoed op zoek naar foto's van drumband heuelkwartier,waar ons Adje (Ad Schouten opstaat met zijn grote trommel,kan iemand mij hieraan helpen a.u.b.?
Theo Hekker Vraagt zich af:
Hoe zou het toch zijn met de zusjes Rianne en Maggelien, de buurmeisjes van Ludi Timmermans in de Willem Barendzstraat. Ons vriendenclubje in de jaren zestig. Zij zijn naar Etten-Leur verhuisd, nooit meer iets vernomen.